Velkommen til dig, der bor i Arbejdernes Boligforening Odense!

Velkommen til dig, der bor i Arbejdernes Boligforening Odense!

Vil du gerne have adgang til en delebil lige ved døren? Skriv dig op herunder - helt uforpligtende.

Skriv dig op til TADAA!

Sådan får du en delebil lige ved døren!

Som beboer i Arbejdernes Boligforening Odense, har du nu mulighed for at skrive dig op til en delebil lige ved døren. Det eneste du skal gøre er at indtaste navn og e-mail herunder og klikke bekræft. Hiv gerne fat i din nabo, for jo flere der skriver sig op, jo større er chancen for at du kan få en delebil uden al besværet.

Skriv dig op

Ofte stillede spørgsmål

Hvem deler jeg med?

Med TADAA! deler du bil med dine naboer! Der er i gennemsnit 20 abonnementer tilknyttet hver delebil og alle brugere er fra Arbejdernes Byggeforening. Det har den fordel, at ud ved hvem du deler med. 

Er du vild med at dele? Så del en gave med din nabo! Når du inviterer dine naboer med i fællesskabet, modtager I hver 2 gratis køretimer. 

Hvordan kommer jeg igang?

Det har aldrig været nemmere at dele bil! Alt du skal gøre er at skrive dig op her på siden. Når nok har vist interesse, vil vi arbejde på at få delebiler foran lige præcis din hoveddør.

Skriv dig op med det samme.

Hvad koster det?

TADAA! er delebiler på abonnementsform. Du betaler en fast lav pris om måneden og kan fleksibelt skifte mellem 4 abonnementer, som varierer fra 0,- til 799,-. Abonnementspakkerne giver forskellige mængder tid, hvor du råder over din delebil med ubegrænset km og fri opladning i hele landet. Jo større et abonnement, jo billigere er timeprisen. TADAA! dækker udgifter til forsikring, reparationer og endda bilvask - det eneste du skal tænke på er at være tilbage inden din tid udløber. 

  • Flex - 179 kr. om måneden, 6 timer inkluderet
  • Go - 549 kr. om måneden, 24 timer inkluderet
  • Frihed - 799 kr. om måneden, 48 timer inkluderet
  • Basis - 0 kr. om måneden, 0 timer inkluderet, 49 kr. per halve time

Hvorfor elbiler?

I TADAA! mener vi, at mobilitet skal være enkelt, billigt og miljøvenligt. Elbiler forurener ikke, de gavner CO2 udledningen og så kan man lade bilerne op på strøm fra grønne energikilder. Du kan køre i din bil fra TADAA! med ro i sindet og grøn samvittighed velvidende at du er med til at gøre vejene grønnere! 

Desuden er TADAA!-bilerne i Arbejdernes Boligforening Odense af mærket Renault Zoe, som er den mest solgt elbil i Europa! 

Det siger TADAA! medlemmerne

Paul O'Brian

Familien synes det er fedt, at jeg har fået delebil. Jeg skal ikke tænke på vægtafgift, jeg skal ikke tænke på brændstof, jeg skal ikke tænke på forsikring. Ingenting. Det er perfekt til mit behov :)

Paul O'Brian Medlem af TADAA! fællesskabet i Århus Omegn
Ane Rosengren

TADAA! er ikke bare billigere - det skaber også større frihed, mindre besvær, mere fleksibilitet og langt flere muligheder. At jeg kan spare penge, have en bil til rådighed uden at skulle røre en finger og samtidig være med til at skåne miljøet: What's not to like? Jeg er fan!

Ane Rosengren Medlem af TADAA!-fællesskabet i Himmerland

Kom fremad i en spritny elbil - og lad TADAA! om alt det praktiske

Gider du heller ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til bilreparationer, tårnhøje benzinpriser og dyre forsikringspolicer? Med TADAA! slipper du for hovedpine over alle udgifterne ved at være bilejer. Du ved nemlig altid, hvad du betaler. Går bilen i stykker? Grib appen, og TADAA! sørger for reparationen. Går du i stå og har brug for vejhjælp, så klarer TADAA! også den.

Skriv dig op

Så let er det

Book

Grib TADAA!-appén og book din delebil når du har brug for det

Hent

Find bilen på sin faste parkeringsplads, fjern ladestikket og du er afsted

Kør

Fokuser på at nå frem til din destination, så sørger TADAA! for resten.

Skriv dig op og få en delebil lige ved døren!

Vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK