Få delebil i Horsens

Du er måske vant til at komme omkring på cykel eller med bus, når du skal på CASA Arena og se fodbold eller på FÆNGSLET til koncert. Men en gang imellem har du måske behov for en bil, når du skal på shoppetur i Aarhus, køre børnene eller en smuttur til stranden.

Med en delebil fra TADAA! har du adgang til en bil når du har brug for det. Du finder bilerne tre forskellige steder i Horsens – se hvor på kortet herunder.

Du betaler et fast abonnement med et antal timer, hvor du har bilen til din rådighed + kilometertakst på 2,68 pr. kilometer.

Bilerne er klar, hvornår er du?

Det får du med TADAA!

  • Lokal delebil tæt på dig
  • Bil på abonnement - ingen stor investering
  • Spritnye elbiler fra Renault
  • Gratis opladning i hele landet
  • Forsikring og vejhjælp inklusiv

Her finder du 5 biler klar til dig

Det siger brugerne

Paul O'Brian

Jeg skal ikke tænke på vægtafgift, jeg skal ikke tænke på brændstof, jeg skal ikke tænke på forsikring. Ingenting. Det er perfekt til mit behov :)

Paul O'Brian Århus Omegn, deltidsfar
Ane Rosengren

TADAA! skaber større frihed, mindre besvær, mere fleksibilitet og langt flere muligheder. What's not to like? Jeg er fan!

Ane Rosengren Himmerland, mor til to
Simon Buhl Hjort Jensen

Før kom jeg omkring med offentlig transport. I dag tjekker jeg bare om bilen er fri, og så booker jeg den. Det er super nemt.

Simon Buhl Hjort Jensen Silkeborg, studerende
Michael Vestergaard

Hver gang jeg sætter mig ind i bilen, så føler jeg næsten, at det er min egen bil.

Michael Vestergaard Ikast, jobsøgende

Kom fremad i en spritny elbil - og lad TADAA! om alt det praktiske

Gider du heller ikke vente i regnen på en forsinket bus, eller bøvle med en punkteret cykel når du i forvejen er sent på den? Med TADAA! kan du nyde godt af alle fordelene ved en bil uden bøvlet og udgifterne ved at være bilejer.

Går bilen i stykker? Grib app’en, og TADAA! sørger for reparationen. Går du i stå og har brug for vejhjælp? Overlad det til TADAA!. Og kører du tør, så klarer TADAA! også den.

Sådan virker TADAA!

Sådan kører du en tur - NEMT!

Lås bilen op med appen

Kør afsted

Sæt bilen til opladning

Lås bilen via appen

Vælg det abonnement, der passer dig bedst

* Mindstepris for et TADAA! medlemskab udgør to måneders abonnement inklusiv oprettelsesgebyr, da opsigelsesfristen er løbende måned plus en måned. Første måned betaler du oprettelsesgebyr og første måneds abonnement. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvor langt kan bilen køre?


Vores erfaring er 115-170 km - lidt mindre i koldt vejr. Jo roligere, du kører, desto længere kan du køre. Derudover har du gratis opladning i hele landet.

Læs mere i kundeservice

Kan jeg køre en længere tur end planlagt?

 
Ja, undervejs på din tur kan du forlænge din tur via appen, hvis ikke andre har booket bilen efter dig.

Læs mere i kundeservice

Hvor længe binder jeg mig?


Dit opsigelsesvarsel er løbende måned plus en måned. Du kan opgradere med dags varsel og nedgradere med varsel på løbende måned plus en måned.

Læs mere i kundeservice

Vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK