Lad cyklen stå og kør delebil

Lad cyklen stå og kør delebil

Vink farvel til forsinkede busser, punkterede cykler og ømme ben. TADAA! giver dig friheden ved en bil uden udgifterne og besværet ved at eje din egen.

Find dit abonnement

Det koster TADAA!

Med en delebil fra TADAA! betaler du et fast månedligt abonnement og for det antal kilometer du kører i bilen. 

Du kan derfor nemt ordne indkøb, transport af ungerne og familiebesøg – og ellers komme omkring, som du plejer resten af tiden. Vælg det abonnement, som passer til dit kørselsbehov, book bilen og kør.

Alle abonnementer indeholder

  • Gratis opladning i hele Danmark
  • Ansvars- og kaskoforsikring (selvrisiko på 3.000 kr.)
  • Vask og støvsugning
  • Teknisk døgnsupport
  • Vejhjælp

Abonnementer

Alle TADAA!s abonnementer er skræddersyet ud fra vores brugeres kørselsbehov. Skulle dit behov ændre sig, kan du tilpasse dit abonnement – let og enkelt. Vælg det abonnement som passer bedst til dig.

Ekstra tid

Bliver din tur længere end planlagt? Intet problem. Via appen kan du udvide din booking med en halv time af gangen for 25 kr.

Book et døgn

Familiebesøg, en tur i sommerhus eller bare på tur med din hjertenskære? Så book et TADAA!-Døgn - 24 timer i træk for 400 kr. Læs mere.

Overfør timer

Har du ikke nået at bruge alle timerne i dit abonnement? Vær helt rolig. Vi overfører automatisk op til 5 timer til din næste abonnementsperiode.

Hvad skal jeg vælge?

Du skal vælge det abonnement, som passer bedst til dit kørselsbehov. Vi har skræddersyet vores abonnementer så du kan finde et der passer lige præcis til dig - ligegyldigt om du har brug for bilen flere gange om ugen eller et par gange om måneden.

Cyklisten Den aktive Livsnyderen
Cyklisten

Cyklisten

Kørselsbehov: 1-2 ture om måneden

Din cykel er din bedste ven når du skal på arbejde eller til fritidsaktivitet og tager med glæde bussen når cyklen ikke rækker. Du har dog brug for en bil når du skal hente dit nye sofabord i IKEA eller besøge venner, som ikke ligger på busruten.

Abonnement

Mikro og Mini abonnementerne giver dig 2-6 timer med TADAA! om måneden til når behovet opstår.

Den aktive

Den aktive

Kørselsbehov: 4-8 ture om måneden

Du klarer den daglige transport med offentlig transport eller cyklen når du skal til og fra arbejde. Du har dog en gang imellem brug for en bil når det er din tur til at køre ungerne til fodbold eller når du skal handle stort ind i supermarkedet.

Abonnement

Mellem og Stor abonnementerne giver dig 12-24 timer med TADAA! om måneden og er perfekt til dig med et aktivt liv.

Livsnyderen

Livsnyderen

Kørselsbehov: Mere end 8 ture om måneden

Til hverdag klarer du dig med bussen eller din cykel. Du har dog tit brug for en bil når du skal hente børnene fra skole, besøge dine venner og familie i nabobyen eller når du skal besøge lægen.

Abonnement

Med et Frihedsabonnement har du en TADAA! bil i 48 timer om måneden når du skal ud i det blå

Se her om vi tilbyder TADAA! nær dig

Har du brug for hjælp?

Vi svarer personligt og kvikt!

Kan du ikke finde svar på dit spørgsmål her, er du naturligvis velkommen til at kontakte TADAA!-kundeservice

41 200 700
info@tadaacar.dk

Dit support team

Mathias
 Anker
Signe

Vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK