Nye tiltag

I disse dage er det ni måneder siden de første medlemmer af TADAA! rullede deres første ture i delebilerne. Der er løbet meget strøm gennem de kære Renault Zoe'er siden og vi har sammen sparet miljøet for mere end 12.500 kg CO2.

Flere af jer har givet os idéer, forslag og feedback, som vi har arbejdet intensivt med, for at gøre TADAA! bedre. Tak for alle de gode input :-)

De seneste måneder har vi således for eksempel lanceret, at du automatisk får overført fem ubrugte timer til næste periode og gjort det muligt for dig at checke ind på din tur fem minutter før - uden ekstra omkostning for dig.

Hos flere af jer har vi også indført ny mekanik, der gør, at du slipper for ventetid når du skal åbne og låse bilen.

Vi har også gjort det nemt for dig at invitere en nabo til TADAA!, så både du og din nabo kan få to timers gratis kørsel. Du skal bare skrive din nabos e-mail under "Byd din nabo velkommen" på min.tadaacar.dk.

Nye tiltag på vej
Nu kommer de næste tiltag så - med virkning fra på søndag 15. januar 2017 kl. 00.01.

  • Introduktion af TADAA!-Døgn
  • Billigere ekstra tid
  • Introduktion af Km-takst
  • Tilpasset basis-abonnement
  • Introduktion af 12-timers abonnement
  • Opdaterede medlemsbetingelser

Introduktion af TADAA!-Døgn
Flere af jer har efterspurgt muligheden for at bruge bilen et helt døgn eller flere, så I kan tage på besøg hos familien eller en tur i sommerhus.

Derfor indfører vi fra 15. januar ’TADAA!-Døgn’ til 400 kr. pr. døgn, som bookes og betales ud over dit TADAA!-abonnement. Læs mere om TADAA!-Døgn her.

Billigere ekstra tid til alle
I dag koster det mellem 29 kr. og 49 kr. at køre flere ½-timer end, der er i dit abonnement. Mange af jer kører ekstra tid og flere har spurgt, om det kunne gøres billigere. Vi har lyttet, og sat prisen ned til 25 kr. pr. ekstra ½-time.
Dette gælder også fra 15. januar.

Introduktion af takst pr. kilometer
TADAA!s medlemmer har i fællesskab kørt mere end 118.000 kilometer i TADAA!Cars. Det er super fedt, at I finder så god brug af bilerne. Men det er også flere kilometer, end vi havde forventet, da vi lancerede TADAA! for ni måneder siden. Endvidere er elbiler blevet ramt af bilafgifter, som øger TADAA!s omkostninger. Derfor indfører vi en fast takst pr. kilometer på 2,68 kr.

For at gøre det nemt, har vi lavet en udregning, der som tommelfingerregel viser at TADAA! er billigere end privat leasing op til et årligt kørselsforbrug på 7.000 km.

Km-taksten vil være gældende fra 15. januar 2017 kl. 00.01. Bookinger registreret i systemet inden 12. januar kl. 15.30 vil selvfølgelig være undtaget for km-takst.

Dit abonnement faktureres fortsat forud, mens kilometerforbrug og ekstra tid faktureres bagud – første gang 1. marts 2017.

OBS: Fra 1. marts vil du kunne se omkostningen til kilometer på din oversigt på min.tadaacar.dk. Indtil da, vil du som hidtil kunne følge med i antallet af kørte kilometer på din profil, og selv gange med 2,68 kr.

Tilpasning af Basis-medlemskab
I dag er et Basis-medlemskab som udgangspunkt gratis, men det koster til gengæld 98 kr. pr. time, du kører.

Fra 15. januar 2017 vil det mindste medlemskab af TADAA! koste 99,- kr. pr. måned - til gengæld får du to timers kørsel med i abonnementet. Som med alle andre medlemskaber, kan du købe ekstra tid for 25 kr. pr. halve time, hvilket er markant billigere end i dag.

I øvrigt skifter Basis-medlemskabet navn til Mikro. Flere af de andre medlemskaber ændrer faktisk også navn. De nye navne kan ses på www.tadaacar.dk.

Introduktion af 12-timers abonnement
I dag indeholder TADAA!s abonnementspakker enten 6, 24 eller 48 timer. Flere af jer har ønsket et 12-timers abonnement. Det kan vi godt forstå, og derfor kan du fra 15. januar vælge et abonnement med 12 timer, som vi har valgt at kalde Mellem. Se det nye abonnement på www.tadaacar.dk.

Opdaterede medlemsbetingelser
Vi har opdateret og rettet i vores medlemsbetingelser. Du kan læse dem her.

Hvis du vil ændre dit abonnement
Hvis du på baggrund af disse tiltag, vil ændre dit abonnement, kan du gøre det helt uden binding pr. 15. januar.

Log ind på min.tadaacar.dk og ændre dit abonnement under "Mit abonnement".

Du er også mere end velkommen til at maile til os på info@tadaacar.dk eller ringe til os på 41 200 700, hvis du har spørgsmål til de nye tiltag.

MVH TADAA!-holdet.

Vi bruger cookies til trafikmåling og optimering af indhold. Hvis du klikker videre, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

OK